Utkast kodeplan

Har laget et utkast til en kodeplan for 1.-7.klasse, som flere har bedt meg om å dele. Den inneholder kompetansemål som er relevante i matematikk, naturfag, musikk og kunst og håndverk. I noen fag er kompetansemålene plassert ut der jeg tror de plasser best eller har brukt dem selv.

Planen inneholder også forslag til aktiviteter og oppgaver som kan brukes. Aktiviteter med * er aktiviteter som kan være en del av tverrfaglige prosjekter, gjerne skaperaktiviteter.

I planen ligger det inne aktiviteter som er tilpasset det utstyret vi har tilgjengelig på vår skole. Noe er utstyr mange skoler har, mens noen skoler kanskje har helt annet utstyr og ikke vil kunne bruke mye av det. I planen er det lagt opp til bruk av Scratch, som er plattforumuavhengig og kan brukes uten innlogging. Scratch finnes som app for Chromebook og PC.

Planen er til fri bruk for de som måtte ønske å bruke den, og kan modifiseres etter eget ønske. Ønsker du word-versjonen av dokumentet, ta kontakt.

NB! Den er fortsatt under utvikling. Derfor versjon 0.4

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: