Om Espen Clausen

Siden 2007 har jeg jobbet som lærer ved Grinde skule. Er utdannet allmennlærer med fordypning i musikk ved Høgskolen i Hedmark. Har senere bygget på med grunnfag og mellomfag i IKT for lærere ved Høgskolen Stord/Haugesund(nå HVL) og hovedfag i pedagogisk informasjonsvitenskap ved Universitetet i Bergen. Har også tatt videreutdanning i matematikk.

Ved siden av jobben ved Grinde tar jeg en del oppdrag for blant annet Lego. Jeg har også jobbet deltid som prosjektleder og kursholder i Kreasjon. Siden høsten 2021 har jeg arbeidet deltid ved Jærmuseet, med ansvar for Talentsenter i realfag i Nord-Rogaland, samt at jeg underviser på masterstudiet IKT i læring ved HVL.

Er opptatt av IKT som naturlig element i undervisningen og av tverrfaglig undervisning. Blir derfor en del koding og spill i mine timer…. Prøver å utnytte motivasjonen som oppstår til læring og innføring av generell IKT kompetanse.

Jeg holder også en del kurs og har foredrag, både lokalt og nasjonalt. Har blant annet hatt sesjoner både på SETT-dagene, SPOT-konferansen, Læring på digitale flater og Skolemøtet i Rogaland. I tillegg har jeg produsert kurs for Høgskolen i Østfold og undervist ved Nord-Universitetet og Universitetet i Sørøst-Norge.

2021 ble jeg tildelt Gulleple-prisen av NPED for mitt arbeid med koding og programmering i klasserommet og for arbeidet med å dele mine undervisningsopplegg og erfaringer.

Ønsker du kontakt med meg, kan du fylle ut skjemaet under, eller ta kontakt på Twitter: @espenec eller via instagram på @makerclassroom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: