Nysgjerrig på Sphero Edu?

Mange skoler har gått til anskaffelse av ulike Sphero produkter de siste årene. Både Sphero sprk+ og Bolt har vært populære, og dette med god grunn. Enkle å komme i gang med, og mange muligheter på ulike nivåer. De yngste elevene kan tegne kulens bevegelser og utseende. Videre kan en kode med Scratch-blokker og for de mest drevne kan en bruke JavaScript.

For å gjøre det enklere med å komme i gang, har jeg å oversatt Sphero Edu lærerressurs til norsk. Dette er en enkel guide til Sphero Edu appen, Bolt roboten og tips til ulike opplæringsressurser. Denne kan du laste ned her.

I tillegg har vi valgt å oversette og tilpasse åtte undervisningsopplegg til norsk. Disse har tema verdensrommet, og både vanskelighetsgrad og fag varierer. For mer informasjon, kan dere se bruke oversikten under.

Disse er tilgjengelige på Sphero Edu, på adressen https://edu.sphero.com/cwists/category#language_id=17 og oppleggene passer for 4.klasse og oppover.

Har du spørsmål ta kontakt.

En kommentar om “Nysgjerrig på Sphero Edu?

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: