Godt nytt skoleår

Da er det på an igjen med et nytt skoleår. Dette året skal jeg bare være hjemme på Grinde skule, og kose meg! Skal arbeide som faglærer og stort sett ha matematikk og musikk. I tillegg skal jeg bruke en del timer på å få et Makerspace opp å gå på skolen. Vi har fått tildelt en del midler og penger til å bygge opp og drifte et Makerspace på Grinde skule, hvor elevene skal få arbeide med blant annet Lego WeDo, Lego Spike, 3D printere, micro:bit, Sphero Bolt og en del annet spennende. Det skal være fokus på fagene matematikk og naturfag, men det kommer garantert til å bli andre morsomme koblinger mot andre fag.

En del av utstyret er allerede på plass, mens resten vil komme i løpet av høsten og vinteren. Vil prøve å ikke gape over for mye om gangen. Mer informasjon og bilder fra Makerspacen vår kommer om ikke så lenge. Må bare finne på et kult og fengende navn først.

I tilegg skal jeg arbeide en del med fagfornyelsen og skal ferdigstille en oppdatert kode- og teknologiplan for Grinde etterhvert som de nye læreplanene er klare. Ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om både Makerspace og planen vår.

Bloggen vil bli forhåpentligvis bli oppdatert litt hyppigere enn i fjor.

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: