#BETT2015 med NPED – dag 1

Jammen ikke lett med netttilgang i dette landet…. Kaldt og klart vær i London tirsdags morgen. Begynte dagen på skolebesøk på Oakdal Junior School hvor Dawn Hallybone jobber. Hadde forventet meg litt mer praktisk bruk av IKT i klasserommene enn jeg fikk oppleve, men noe fantes. Interessant å se hvordan de brukte spill på WII i skriveprosessen for å øve begreper. FIkk diskutert det nye Computing pensumet i England med en lærer som tok det hele med stor ro. Digital literacy var fortsatt minst like viktig, og elevene på skolen hadde allerede god erfaring med koding. Spennende å snakke med en gruppe «Digital leaders», elever som var våre guider og som var til god hjelp rundt i klassene når Computing stod på timeplanen. De brukte halvparten av spisetimen sin to ganger i uken til belønning, der de kunne utforske enkelte tjenester som skole brukte –> spilte matematikkspill.

Stikkord som skal utforkes: Pixelpress, Hakitzu, fxguru, Sumdog og Petras Planet.

Kvelden ble brukt til besøk hos Google og presentasjon av Google apps for Education/Google Classroom. Litt dårlig gjennomført, da kun de aller fremste fikk med seg hva som ble sagt underveis. Likevel: Dette er spennende.

Kvelden ble avsluttet med mingling på Cabana.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: