#BETT2015 med NPED – dag 2

Skulle egentlig på skolebesøk til Field End, men valgte bort dette for å få sett noe som helst på BETT dette året. Enorme køer når vi ankommer Excel (som vanlig), men de forsvinner med en gang de gigantiske dørene inn til messeområdet åpnes. Havnet rett på den norske EdTech standen, Norwegian Classroom, hvor flere norske EdTech bedrifter har valgt å samle seg. Uten tvil et godt valg, da det er lettere å bli lagt merke til med en stor flott paviljong, enn med mange små.

De store firmaene har som vanlig store og iøyenfallende stands. men en kan like gjerne finne interessante ting på de mange mindre. Ble overrasket over å finne lokale venner på ATEA sin stand, noe som endte med at jeg ble kastet inn på en rundebordskonferanse med Lenovo, Microsoft og ATEA. Det begynte med en enkel lunsj, før agendaen for møtet ble satt: Hva kunne disse aktørene gjøre for å bedre hverdagen til norske lærere og øke IKT bruken.. Omfattende og ganske sprekt. En blanding av lærere, IKT rådgivere, skoleledere og teknisk personell fra en rekke norske skoler, burde kunne svare på dette, men kanskje var ikke utvalget av folk det helt rette? Ble i hvertfall veldig få som bidro. Manglende basiskunnskaper innen IKT hos mange lærere blir sett på som en av hovedårsakene, og dermed ble fokus på hvordan kan en hjelpe de «røde» lærerne videre?

Fikk unnagjort nyttige samtaler med flere av leverandørene til kommunen, blant annet Conexus, Visma og MV-nordic, så da er denne biten unnagjort. Hilste på CEO i Promethan og ble invitert til en sesjon om ClassFlow.

Kvelden ble avsluttet i hyggelig selskap med en gjeng fra Senter fra IKT i utdanning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: