Klar for BETT 2015

BETTFor tredje år på rad, er jeg klar for tur til BETT2015 med NPED. Dette har blitt årets store faglige og sosiale høydepunkt der en stor og god gjeng med likesinnede setter hverandre i stevne med gode pedagogiske og didaktiske diskusjoner og samtaler, delingsøkter og utvekslinger.

I tillegg til bruke en del timer på Excel og BETT, blir det spennende med skolebesøk til Oakdale Juniors School og Field End Infant School, møter med Google, Apple og Edtech Norge, samt Teachmeet i BETT Arena fredagskvelden. En del spennende foredrag og workshops blir det nok også rom for. Interessant blir det også å høre Sir Ken Robinson (hvis jeg rekker det…)

Blir spennende å se hvor fokuset dreier dette året. Har sett en dreining fra digitale tavler, skjermer og bord i all verdens mulige kvaliteter og utforminger, der ukjente, billige varianter fra Asia konkurrerer med de mer kjente, til læringsarenaer i skyen som kan gi uante muligheter bare en ønsker og vil. Hva som blir årets fokus og trend, gjenstår å se.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: