Presentasjon fra Its Learning brukermøte

Jeg var så heldig å bli invitert til Its Learning brukerseminar for å holde foredrag i april. Til tross for at det overhodet ikke passet med alt annet som skal skje, klarte jeg å presse det inn i timeplanen min. De ga meg litt frie tøyler, men ønsket at jeg skulle snakke litt om spillprosjektene vi har gjennomført hos oss på Grinde skule.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: