Hvorfor blogger jeg?

Som en del av studiet Smart Læring har jeg fått i oppgave å skrive et blogginnlegg der jeg skal reflektere over hvorfor jeg blogger. Jeg har ikke blogget spesielt lenge, og jeg har ikke skrevet mange blogginnlegg. Ikke har jeg mange følgere heller, men enkelte av innleggene mine har fått litt oppmerksomhet.

Hovedgrunnen til at jeg blogger er at jeg ønsker å dele litt av de tanker jeg har rundt bruk av IKT i skolen. Til tross for få undervisningstimer prøver jeg å bruke IKT aktivt sammen med elevene mine, når jeg først har undervisning. Ofte i form av prosjekter som går over litt tid, og der jeg prøver å gjøre IKT til et fornuftig valg av teknologi for å gjennomføre prosjektet. Jeg prøver også å innføre andre elementer enn bare de tradisjonelle tjenestene og har gjort prosjekter med koding i undervisningen, bruk av QR koder på en tursti og spill som katalysator for skriving.

Jeg har alltid vært opptatt av deling og delingskultur, og tjenester og prosjekter som jeg synes er spennende ønsker jeg å dele med andre lærere. Jeg har alltid hatt fokus på deling på skolen jeg jobber på, og vi har opparbeidet oss en god delingskultur innad på huset, dog må jeg selv fortsatt stå for mesteparten av delingen når det gjelder IKT – delen av undervisningen.

Gjennom bloggen når jeg ut til et større publikum enn jeg har innad på huset. Ved å koble bloggen mot Twitter får mine følgere på Twitter melding når nye innlegg er skrevet. Liker de det de leser, retwitrer de kanskje og slik spres det glade budskap. Noen stiller spørsmål tilbake eller kommenterer og gir meg muligheten til å forbedre og endre ideer og tanker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: