Utkast til årsplaner i koding

På oppfordring deler jeg utkastet til årsplaner i koding for 1.-7.klasse som jeg har utarbeidet for Grinde skule. Planen tar utgangspunkt i det utstyr vi har tilgjengelig på skolen, og ideen er at planene skal være levende og evalueres og endres etter behov. Jeg ser spesielt for meg at elevenes kompetanse vil utvikles etter hvert, og at aktivitetene må endres av den går.

Aktiviteter i skolens skaperverksted, Leikegrinda, er ikke lagt inn i planen (kun noen få eksempler). Plan for skaperaktiviteter arbeider vi med parallelt, og vi har enda ikke bestemt om det blir en eller to planer.

Så her er planen til fritt gjennomsyn og bruk. Les, kommenter og gi tilbakemelding. Du kan fritt låne ideer fra planen.

Oppdatering 14.09.2020. Mål fra Kunst og håndverk lagt inn på 7.trinn, samt lenker til en del opplegg er lagt inn.

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: